www.foretagsutbildningivast.se ©2011

 

 

Välkommen till vår bokhandel med

spännande affärslitteratur!

 

 

 

Nedan presenteras ett urval av böcker som kan beställas via vår bokhandel. I bokhandeln finns mycket mer att välja på. Klicka på logotypen ovan eller på någon av länkarna nedan för att komma till bokhandeln.

 

 

Redaktionen - kreativ affärslitteratur för dig

 

 

http://www.redaktionen.se/af/foretagsutbildningvast/

 

 

 

Ekonomi för företagare

Nu kommer boken om företagsekonomi för dig som inte är ekonom. Per Nilsson förklarar enkelt allt du måste veta för att få kontroll över ditt företags ekonomi så att du kan planera bättre och tjäna mer pengar. 

 

 

 

 

 

    Rivstart - Starta eget

Den enda boken om att starta eget som lovar pengarna tillbaka om du inte lyckas inom ett halvår efter att ha läst den. Boken innehåller allt praktiskt du behöver veta för att starta ett eget företag, men du kommer att få lära dig ännu mer om hur du ska börja tjäna pengar och lyfta från marken.

 

 

 

 

100 sidor om bokföring för dig som hatar det

Hata är ett starkt ord, men det är ungefär vad en normal företagare känner när Han/hon sitter där och knaprar Novalucol med kvitton, fakturor och verifikationer och ska få ihop det.
Är du likadan? Då har du chansen att på tre timmar förstå vad du måste göra och vad du kan strunta i. Läs den här boken och lämna problemen med bokföring bakom dig.

 

 

 

 

1 000 tips om att sälja mer i din butik

Det här är boken för dig som vill kavla upp ärmarna och verkligen ge butiken ett lyft - allt för att öka försäljningen och vinsterna. Under arbetet med boken har författarna pratat med närmare 700 butiksanställda och chefer för att identifiera de vanligaste problemen. Den här boken visar lösningarna. Den här boken är skriven för alla små och stora butiker som vill sälja mer till nya och gamla kunder. Boken innehåller 1 000 konkreta tips att använda direkt för att sälja mer. Den passar också dig som vill starta en egen butik. Den perfekta boken om marknadsföring i butik.

 

 

 

 

54 steg som får ditt företag att växa med raketfart

Boken för dig som vill ta ditt företag framåt snabbare. Här får du de 54 viktiga stegen som hjälper ditt företag att växa i raketfart. Boken är snabbläst och konkret och är uppbyggd så att du kan välja vilket steg du vill börja med och få fart framåt direkt.

 

 

 

 

          Affärsjuridik för småföretagare

Den här lättlästa boken visar små företag hur man gör saker rätt och blir säkrare juridiskt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

345 smarta sätt att

skaffa nya kunder

 

 

 

PR Handboken

 

 

 

Automatisk marknadsföring

 

 

 

Handbok för säljchefer

 

 

 

Handbok för innesäljare

 

 

 

Sociala medier - en marknadsföringshandbok

 

 

 

444 smarta tips för

dig som säljer tjänster

 

 

 

492 överlevnadstips för

små företag i lågkonjunktur

 

 

 

Lyckas som konsult